Skip to main content
Cykelrejser i Europa

Team Herning - cykelevent til Paris

Ørslev Rejser byder velkommen til Team Herning

 

Ørslev arrangerer indkvartering i Paris til pårørende til ryttere/servicepersoner, der deltager i Team Hernings Tour de Paris 2023. Det er muligt at booke og betale online.

Pårørende kan vælge at ankomme til hotellet fredag den 7. juli eller lørdag den 8. juli. Rytterne ankommer til Paris lørdag den 8. juli 2023 og har betalt for overnatning i Paris natten mellem 8.  og 9. juli samt middagen på hotellet i Paris den lørdag den 8. juli. Pårørende kan deltage i middagen mod betaling.

HOTELLET I PARIS

Der er reserveret værelser på  4-stjernede Hotel Novotel Porte d'Asnieres (Novotel 17). Hotellet ligger i den vestlige del af Paris og tilbyder airconditionerede værelser med gratis trådløs internetadgang. Samtlige værelser har tv, telefon og eget badeværelse.

Hotellet tilbyder dobbeltværelser med mulighed for opredning op til to børn i dobbelt sovesofa.

Priser pr. værelse

Pris pr. nat for 2 personer i delt dobbeltværelse værelset kr. 1.460,- inkl. morgenmad.

Pris pr. nat i enkeltværelse kr. 1.376,-

Børn under 15 år betaler kr. 150,-  pr. nat for opredning i dobbeltværelse med 2 voksne betalende.

TILLÆG

Pårørende kan deltage i afslutningsmiddag på hotellet/restaurant lørdag den 8. juli 2023 mod betaling. Middagen andrager kr. 370,- pr. person og bestilles i bookingfasen. Der serveres en 3-retter menu inkl. 1/2 ltr mineralvand samt 1/4 ltr. vin. Til børn under 11 år kan der bestilles en børnemenu, der består af burger m/pommes fritter samt 1 sodavand. Prisen for børnemenuen er kr. 100,-
 
KONTAKTOPLYSNINGER

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du naturligvis velkommen til at kontakte Ørslev Rejser på tlf. 5598 6004.

Fritekstsøgning