Skip to main content
Cykelrejser i Europa

Rejseforsikring

Ørslev Rejser samarbejder med Europæiske ERV (tidligere Europæiske Rejseforsikring), som er Danmarks største og ældste udbyder af rejseforsikringer. Men Europæiske ERV er du sikret markedets bedste dækning på din rejseforsikring.
 
Afbestillingsforsikring – hvis uheldet skulle være ude før afrejse
En afbestillingsforsikring sikrer, at du får pengene tilbage, hvis noget pludseligt og uventet sker, så du ikke kan gennemføre din rejse.
Afbestillingsforsikringen koster 6 % (dog min. 75 kr. pr. police) af rejsens pris og kan tegnes på alle rejser.
Bemærk, at en afbestillingsforsikring skal købes samtidig med bestilling af rejsen eller senest ved indbetaling af rejsens depositum. En afbestillingsforsikring kan ikke tilkøbes efterfølgende.
 
Rejseforsikring – markedets bedste dækning
Fra den 1. august 2014 skal alle danskere, der ønsker at rejse til EU-lande, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz bruge det blå EU-sygesikringskort i stedet for det gule sygesikringsbevis. Du kan bestille det blå EU-sygesikringskort på www.borger.dk.
Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til den samme behandling, som en almindelig borger i det land, du rejser i. Du kan derfor risikere at skulle betale en del af den behandling, du modtager, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse.
Derfor anbefaler vi alle rejsende at tegne en rejseforsikring hos Europæiske ERV for at være sikret bedst muligt, hvis uheldet skulle være ude. Europæiske ERV tilbyder forskellige typer af rejseforsikringer alt efter, hvor ofte du rejser og hvor meget tryghed, du ønsker på din rejse. Du kan vælge at tegne en rejseforsikring for en enkelt rejse ad gangen, eller du kan vælge at tegne en årsrejseforsikring, hvis du rejser flere gange om året.
Husk ved køb af Gul dækning og Rejseforsikring Basis skal det blå EU-sygesikringskort medbringes på rejser til EU/EØS lande.
 
Spørg os om forsikringer
Alle vores rejsekonsulenter har været på kursus hos Europæiske ERV, så de kan råde og vejlede dig i, hvilken rejseforsikring der passer bedst til dine behov.
 
Kontakt os på tlf. 55 98 60 04 for at høre nærmere.
Fritekstsøgning