Cykelevents i Linstow

Cykelevents med socialt indhold

Firmaudflugter udover det sædvanlige

Vores cykelevents er ideelle for virksomheder og andre grupper, der ønsker en grupperejse udover det sædvanlige. Vi tilbyder ture til Mecklenburg Vorpommern, som af cykelfolket tidligere er blevet kåret som bedste cykeldestination i Tyskland. 
 
Her bor vi i Mecklenburg Vorpommern
Vi bliver indkvarteret på Van der Valk Resort Linstow, der ligger kun 55 km syd for Rostock. De stråtækte huse er alle af høj kvalitet og rummer moderne faciliteter. Beliggenheden er ideel for ture på mountainbike i området omkring Müritz Nationalpark.
 
Aktivitetsmuligheder
Udover cykelturene byder Van der Valk Resort Linstow på en masse fritidsaktiviteter, der kan gøres brug af. Mange af aktiviteterne er koncentreret omkring det store subtropiske badeland med vandrutsjebane, jacuzzier, afslapningsområde og en sauna i en hytte udenfor. Herudover findes der bowlingcenter, bordtennis, flere restauranter og udendørsfaciliteter. Herunder bl.a. et ridebaneanlæg, udlejling af inliners, minigolf, fiskesø og en privat strand ved Krakower See.
 
Transport
Vi tilbyder også bustransport til og på destinationen. Dertil har vi en specialindrettet cykelanhænger, der er godkendt til at køre efter vores turistbusser, og som sikkert kan transportere op til 40 cykler.

Turforslag
Dag 1
Efter sejlturen fra Gedser til Rostock, vil vi blive sat af ca. 50 km fra Van der Valk Resort i Linstow, hvor vi skal bo. Herfra kører vi på store dele af cykelruten Berlin – København ad hyggelige landeveje nær søer og skovområder for at vænne os til at køre flere sammen. De sidste 10 km ind mod Van der Valk Resort, cykles gennem noget af naturparken Nossentiner og forbi Krakower See. 
Cykelturens varighed er ca. 4 timer.
 
Dag 2
Efter en hyggelig aften på resortet og en god nattesøvn i kroppen er vi klar til at afprøve noget mountainbike kørsel. Afgang kl. 9.00. Dagens tur går nordpå ad skovveje og 6-8 km landevejskørsel. Derefter kører vi ind i skoven på smukke skovstier, singletrackspor og enkelte broer skal forceres. Længst væk og midtvejs på turen holder vi cafestop i Kuchelmisß ved den gamle vandmølle, som er omdannet til restaurant og selskabslokale. Returvejen køres næsten på samme strækning som ud dog med den lille smutvej over et stykke gammelt kampvognsspor af støbt beton.
Cykelturens varighed er 4-5 timer med en distance på 30-45 km.
 
Dag 3
Efter morgenmad er der afgang kl. 9.00. Her er der mulighed for enten at køre nordpå ad skovstier og singletrack eller mod sydøst til Linstower See. Herfra køres der mod Drewitzer See og skovene derved. Dagens cafestop er ved DDR’s tidlige præsident Erik Honeckers jagthytte. Vi fortæller historien om stedet, inden vi cykler videre.
Cykelturens varighed er 3-4 timer med en distance på 25-35 km.