Skip to main content
Cykelrejser i Europa

Cykelevents i Linstow

Van der Valk Resort Linstow ligger kun 55 km syd for Rostock ved byen Linstow. Ferieparken har sit eget vandland, bowlingcenter, flere restauranter og udendørsfaciliteter. De stråtækte huse i Resort Linstow er alle af høj kvalitet og rummer alle moderne faciliteter. Beliggenheden er ideel for MTB-ture i området omkring
Müritz Nationalpark.  Området byder på forskellige terræner og niveauer, hvor der køres på skovstier, cykelstier og landevej. Rutene løber gennem marklandskaber og skov i det skønne område Mecklenburgische Seenplatte, hvor der også er flere hyggelige byer med charmerende gamle bydele.

Bussen inkl. cykeltrailer følger gruppen alle dage, så skulle man have brug for at strække ben og tage et lille hvil, vil der være indlagt waypoints undervejs, så resten af dagen kan nydes fra bussen. Man kan således dagligt vælge at cykle ruter af varierende længder.

Forslag til dagsprogram:

Dag 1: Afrejse, ankomst til hotellet og 1. cykeldag
Dag 2: 2. cykeldag
Dag 3: Check-ud, 3. cykeldag og hjemrejse

Rejsens indhold og varighed kan varieres efter gruppens ønsker.

RUTEFORSLAG:

Der er en lang række ruter med forskellige sværhedsgrader i det smukke landskab i Mecklenburg Vorpommern. Ruterne bliver tilpasset gruppens niveau og tilrettelagt efter ønsker om afstande mv.

SVÆRHEDSGRAD:

Denne destination byder på ruter med let sværhedsgrad.

CYKELGUIDER:

Mod tillæg kan erfarne danske cykelguider leder turene.

CYKELTRANSPORT:

Rejsen er baseret på bustransport i moderne turistbus med specialbygget cykeltrailer til transport af egne cykler. Opsamlingssteder efter aftale med gruppen.

Der er også mulighed for egen persontransport til Linstow. Cykler kan stadig transporteres til Linstow med vores cykeltrailer.

Anbefalet rejseperiode:

Optimale cykelmåneder er april, maj, juni og september.

Rejsens indhold og varighed kan varieres efter ønske.

Her bor vi:

Under oopholdet bor vi på Van der Valk Resort Linstow, der ligger kun 55 km syd for Rostock. De stråtækte huse er alle af høj kvalitet og rummer moderne faciliteter. Beliggenheden er ideel for ture på mountainbike i området omkring Müritz Nationalpark.

Prisen inkluderer:

Prisen ved det foreslåede dagsprogram inkluderer:

  • Bustransport og sikker transport af egen cykel i specialbygget cykeltrailer
  • 2 x overnatning
  • 2 x morgenmad
  • 2 x middage
  • Rutekort
  • Sikker cykelopbevaring
  • Lovpligtige skatter og afgifter

Rejsens længde og indhold kan tilpasses gruppens ønsker.

TRANSPORT TIL REJSEMÅLET:

Rejsen er baseret på bustransport i moderne turistbus med specialbygget cykeltrailer til transport af egne cykler. Opsamlingssteder efter aftale med gruppen. Der er også mulighed for egen persontransport til Linstow. Cykler kan stadig transporteres til Linstow med vores cykeltrailer.

Fritekstsøgning