Skip to main content
Cykelrejser i Europa

Om Ørslev Cykelrejser

Uanset om I er til mudder på kroppen og sved på panden eller træning af højdemeter og større distancer, er Ørslev Cykelrejser den rigtige samarbejdspartner, når I skal på cykelrejse/firmaevent på cykel. Vi har stor erfaring med planlægning af både cykeloplevelser på mountainbike, træningsture på racercykler og større cykelevents for både grupper, foreninger og virksomheder.

Ørslev Cykelrejser tilbyder totalløsninger på cykelevents, der er skræddersyet efter den enkelte kundes ønske.  Vi er i dialog med Jer under hele planlægningen samt afviklingen af cykeleventen, således at arrangementet lever op til Jeres krav og forventninger.

Vi har mange års erfaring med cykelrejser for både større og mindre grupper. Vi står bag cykelevents for Team Rynkeby, Tour de Taxa, Ønskefonden, Hjerterytterne, Team Hjørring, Team Herning og mange mange flere. 

Ørslev Cykelrejser har desuden stor erfaring med at tilrettelægge teambuilding på cykel for virksomheder.
Eksempelvis har Semler-gruppen både i 2013 og i 2017 samarbejdet med Ørslev Cykelrejser i forbindelse med medarbejderarrangementer på cykel.
Vi arrangerer firmaevents uanset om virksomheden har 8 eller 500 ansatte.

Vi søger for alt det praktiske:

Rådgivning og planlægning
Vi står naturligvis til rådighed med rådgivning om destination og inddrager Jer i tilrettelæggelsen af turen. Medbringer I servicehold på turen, sørger vi for, at de får en grundig vejledning omkring det praktiske i forbindelse med turen.

I bestemmer farten
Vi udarbejder cykelruterne, så de passer til gruppens behov. Vi tager selvfølgelig hensyn til specielle ønsker og konditionsniveau.

Overnatning
Skal I bo på hoteller eller vandrehjem undervejs ? I flersengsværelser eller dobbeltværelser ? Valget er Jeres. 

Forplejning på turen
 Vi anbefaler overnatning med halvpension. Herudover hjælper vi gerne med planlægning og levering af varer til depoter og "bagsmæk".

Transport
Vi tilbyder bustransport til/fra  og på destinationen. Desuden har vi en specielindrettet cykeltrailer, der kan transportere op til 40 cykler. Vi kan også tilbyde flybilletter til/fra destinationen. Vi sørger naturligvis også for alt det praktiske vedrørende færgebilletter og parkeringspladser til Jeres medbragte køretøjer.

Administration
Lad os varetage arbejdet med tilmeldinger og betalinger. Vi laver en webshop, hvor deltagerne kan tilmelde sig og betale online.

Turguider
Hos Ørslev Cykelrejser har vi to erfarne turledere, der har gennemtestet mange af vores cykelrejser. I er også velkomne til selv at tage cykelguider med på turen.

Og så lidt ekstra ....
I kan krydre rejsen med udflugter og aktiviter efter eget valg. Skal det være vinsmagning, virksomhedsbesøg eller stor afslutningsfest? I vælger, og vi arrangerer.

 

 


 

Fritekstsøgning