Skip to main content
Cykelrejser i Europa

Vallåsen i Sverige

Hallandsåsen, der ligger 226 meter over havet, er nok mest kendt for skibakken Vallåsen. Men området byder også på gode cykelruter på landevejene. Cykelruterne byder på hav, søer, åbent landskab og stejle bakker.

Vi bor i Våxtorp, der ligger 1 times kørsel nord for Helsingborg. Området byder på smuk natur og gode landeveje med masser af forskellige typer af ruter. Vi tilpasser ruterne efter Jeres niveau og ønsker.

Vi tilbyder dansktalende cykelguider på alle ruterne, og bussen med Bikeliner kan følge gruppen og fungere som servicevogn. Der er desuden mulighed for at leje speciel servicevogn til rejsen.

Forslag til dagsprogram:

Dag 1: Ankomst, generel briefing og 1. cykeldag
Dag 2: 2. cykeldag og check-ud

Rejsens indhold og varighed kan varieres efter gruppens ønsker.

Ruteforslag:

Der er en lang række ruter med forskellige sværhedsgrader. Ruterne er på mellem 25-170 km og løber gennem det svenske landskab. Ruterne bliver tilpasset gruppens niveau og tilrettelagt efter ønsker om afstande mv.

Sværhedsgrad:

Denne destination byder på ruter med middel sværhedsgrad.

Cykelguider:

Dansktalende cykelguider medfølger på alle ture mod tillæg.

Cykeltransport:

Hos Ørslev Cykelrejser tilbyder vi sikker transport af cykler i en specialbygget cykeltrailer, der kan rumme op til 40 cykler.

Det er også muligt at anvende Ørslev Cykelrejsers cykeltrailer med servicevogn. Cykeltraileren har plads til 17 cykler og servicevognen har plads til 7 cykler.

Anbefalet rejseperiode:

Optimale cykelmåneder er maj, juni, juli, august, september og oktober.

Rejsens indhold og varighed kan varieres efter ønske.

Her bor vi:

Vi bor på Vallåsens Värdshus i Våxtorp. Hotellet har til huse i en tidligere jagtvilla fra 1918 10 minutters kørsel fra Laholm og sandstranden i Laholm-bugten. Der er gratis trådløs internetadgang og individuelt indrettede værelser. Hotellet råder over 23 værelser, hvoraf 10 er flersengsværelse. Alle værelser har skandinavisk indretning, siddekrog, udsigt til haven og eget badeværelse med bruser. Værelserne ligger i et anneks 50 m fra hovedbygningen.

Prisen inkluderer:

Prisen ved det foreslåede dagsprogram inkluderer:

  • Bussen med cykeltrailer følger gruppen på hele turen
  • 1 x overnatning i delt dobbeltværelse på hotellet
  • 1 x morgenbuffet på hotellet 
  • 1 x grillaften med 3 slags kød og tilbehør
  • Håndklæder, sengetøj og slutrengøring
  • Cykelruter
  • Sikker cykelopbevaring
  • Lovpligtige skatter og afgifter

Rejsens længde og indhold kan tilpasses gruppens ønsker.

Transport til rejsemålet:

Rejsen foregår i moderne turistbus med sikker transport af cyklerne i specialbygget cykeltrailer. Bussen med cykeltrailer følger gruppen på hele rejsen, så når der cykles ude på ruterne, vil der være indlagt 1-2 drikke-/hvilepauser. Her er det muligt at fortsætte i bussen, hvis benene er blevet trætte.

Fritekstsøgning