Skip to main content
Cykelrejser i Europa

Totalløsninger

Ørslev Cykelrejser tilbyder totalløsninger på cykelevents, der er skræddersyet efter den enkelte kundes ønske.  Vi er i dialog med Jer under hele planlægningen samt afviklingen af cykeleventen, således at arrangementet lever op til Jeres krav og forventninger.

Rådgivning og planlægning

Vi står naturligvis til rådighed med rådgivning om destination og inddrager Jer i tilrettelæggelsen af turen. Medbringer I servicehold på turen, sørger vi for, at de får en grundig vejledning omkring det praktiske i forbindelse med turen.

I bestemmer farten

Vi udarbejder cykelruterne, så de passer til gruppens behov. Vi tager selvfølgelig hensyn til specielle ønsker og konditionsniveau.

Overnatning

Skal I bo på hoteller eller vandrehjem undervejs ? I flersengsværelser eller dobbeltværelser ? Valget er Jeres. 

Forplejning på turen

 Vi anbefaler overnatning med halvpension. Herudover hjælper vi gerne med planlægning og levering af varer til depoter og "bagsmæk".

Person- og cykeltransport

Vi tilbyder bustransport til/fra og på destinationen. Desuden har vi en specialindrettet cykeltrailer, der kan transportere op til 40 cykler samt en servicebil med cykelanhænger med plads til 17 cykler.

Vi kan også tilbyde flybilletter til/fra destinationen. Vi sørger naturligvis også for alt det praktiske vedrørende færgebilletter og parkeringspladser til Jeres medbragte køretøjer.

Administration

Lad os varetage arbejdet med tilmeldinger og betalinger. Vi laver en webshop, hvor deltagerne kan tilmelde sig og betale online.

Fritekstsøgning