Skip to main content
Cykelrejser i Europa

Sverige - Vättern Rundt 2021

Cykelklassikeren Vättern Rundan har været gennemført siden 1966 og tiltrækker motionscyklister fra hele verden. Løbet er på 315 km rundt om søen Vättern og byder på 1.660 højdemeter. Undervejs er der flere depoter, der tilbyder mad og drikkevarer. Cykelløbet afsluttes med en medalje for gennemførelse. Starten går fra fredag aften til lørdag eftermiddag, hvor ryttere skal være i mål senest ved midnat om lørdagen. Vättern Rundan er en af de svenske klassikere.

Cykelløbet gennemføres på egne cykler, som transporteres til Motala i vores Bikeliner cykeltrailer.

Fritekstsøgning

Ruter og cykler

Rute:

Cykelløbet er på i alt 315 km og 1.660 højdemeter. Der er opstart og afslutning i Motala. Undervejs er der opstillet depoter med mad og drikkevarer.

sværhedsgrad:

Denne destination byder på ruter med svær sværhedsgrad.

Cykelløbet skal køres på tid og foregår som natkørsel.

Cykeltransport:

Rejsen er baseret på egne racercykler, der medbringes i specialbygget og transportsikker cykeltrailer.

Dagsprogram

  • Dag 1: Transport til Motala

    Efter endt opsamling kører vi i bus til Helsingør og sejler til Helsingborg. Herefter kører bussen med passende pauser undervejs til byen Motala, hvor cykelløbet starter og slutter. Her henter vi startnummre, inden vi fortsætter til vores hotel i Vadstena 17 km Motala. For dem der har forudbestilt det, er der middag på hotellet. Resten af aftenen er på egen hånd.

  • Dag 2: Cykelløb og hjemtransport

    Meget tidlig morgenmad på hotellet inden vi kører til Motala. Vi tager samlet til startområdet, hvorfra den 315 km lange cykelrute starter. Ruten er udfordrende med 1.660 højdemeter, men den giver en fantastisk oplevelse af den svenske natur. Undervejs er der depoter med et stort udvalg. Forventet ankomst til mål i løbet af aftenen. I målområdet får vi vores medalje for at have gennemført Vättern Rundan. Ved målområdet vil det være muligt at tage et bad, inden vi læsser bus og cykeltrailer og sætter kursen mod Danmark. Vi sejler via Helsingborg-Helsingør og forventer at være i København kl. 04.00 søndag morgen. Herefter køres der retur til de resterende opsamlingssteder.

  • Ørslev Cykelrejser forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Hotel

Starby Hotell
Alle værelser har kabel-tv, badeværelse og gratis wi-fi. Hotellets afslapningsområde (mod gebyr) byder på faciliteter såsom sauna, infrarød sauna, dampbad og spabad...