Skip to main content
Cykelrejser i Europa

Glade Børn Fonden - Cykel og aktivitetsferie Djursland

Glade Børn Fonden har udviklet en helt ny tur for 2024! 

Turen går til Fuglsøcentret i Mols Bjerge.

Som noget helt nyt er det også muligt at deltage med elcykler, da mange har spurgt til den mulighed. Nu gør vi det altså, så vi også kan få luftet alle dem, som i dag bruger en elcykel.

MEN udover de planlagte cykelture, så tager vi også hånd om din bedre halvdel. De er meget velkommen til at tage med og nyde dagene med at udforske den dejlige natur, besøget centrets eget Rockmuseum, prøve kræfter med den 9-hullers natur golfbane eller meget andet. Der er rigtig mange muligheder på Fuglsøcentret. På den måde kan vi få en rigtig familietur ud af det.

Lørdag den 3. august 2024 cykler vi fra Roskilde til Fuglsøcentret i Mols Bjerge. (Hvis man ikke  ønsker at cykle til Fuglsøcentret kan du vælge at køre derover og ankomme til aften eller tidligt søndag den 4. august). (Kør-selv pakke)

Fra mandag til torsdag laver vi vort eget ”Stjerneløb” med en spændende cykeltur hver dag. Der vil dagligt være 2 ruter at vælge imellem. Ruterne vil have en længde på henholdvis 80-100 km og 100-130 km.

Fredag den 9. august cykler vi retur til Roskilde og modtages som helte.

Der kan vælges mellem 3 rejsepakker:
Grundpakken:     Pris pr. person kr. 6.400,-
7 DAGE, 6 NÆTTER, 7 CYKELDAGE

Kør-selv pakke: Pris pr. person kr. 5.400,-
7 DAGE, 6 NÆTTER, 5 CYKELDAGE

Ledsagerpris: Pr. pr. person kr. 5.800,- 
7 DAGE, 6 NÆTTER

Fritekstsøgning

Afgange og priser

UdgåendeDestinationLedige pladserPris fra
3/8Glade Børn Fonden - Cykel- og aktivitetsferie på Djursland & Mols BjergeMere end 86.400,-Bestil

Hotel

Fuglsøcentret
Fuglsøcentret ligger i Danmarks Nationalpark Mols Bjerge og er perfekt til både en afslappende ferie og en aktivitetsferie. Køkkenpersonalet sørger for lækker mad. Alle gæster har fri adgang til natur...