Skip to main content
Cykelrejser i Europa

21-08-2018: Ørslev sælger en del af forretningen fra

Der er ikke tale om en neddrosling af aktiviteterne, når Ørslev Koncernen sælger en del af forretningen. Selvom det kunne se sådan ud, når ti turistbusser og godt 20 medarbejdere sælges fra.

Men hvis ikke selskabet havde solgt det ene selskab ud af tre, ville det blive nødt til at ekspandere yderligere, og det havde de to ejere ikke lyst til, skriver Sjællandske.

I stedet er Ørslev Turistbusser solgt til Egons Busser, som også har lejet sig ind hos Ørslev Koncernen på Københavnsvej i Ørslev.
- Turistbusserne bliver lejet af lokale kunder, der kører fra A til B. Herudover kører de også for rejsebureauet, som er et andet firma i Ørslev Koncernen, fortæller adm. dir hos Ørslev, Ole Pedersen.
- Turistbusserne kommer stadig til at køre for rejsebureauet, men nu er det bare Egons Busser, der betaler, forklarer han.

Der er stadig 80 medarbejdere tilbage hos Ørslev, og de skal beskæftige sig med skolebus- rutebil- og handicapkørsel. Men det område, der vokser, og som er den egentlige grund til frasalget af turistbusserne, er grupperejser.
- Vi bliver større og større inden for cykelrejser. Og især Team Rynkeby bliver mere og mere krævende, oplyser Ole Pedersen.

Kilde: sn.dk 22. august 2018

Fritekstsøgning