Skip to main content
Cykelrejser i Europa

Alpe d'Huez - Legendernes bjerg i 2022

Cykelrejse til Alpe d'Huez - Legendernes bjerg

30. august - 4. september 2022

Mange cykelmotionister fra hele verden tiltrækkes af det legendariske bjerg Alpe d’Huez og de omkringliggende spændende toppe. Vi skal køre rundt i disse utrolig flotte områder med krævende op- og nedkørsler, der skal klares med respekt.

Cykelrejsen starter i København, hvor egne cykler pakkes i Bikeliner cykelanhænger med plads til 44 cykler. Cyklerne placeres i specialdesignede cykelholdere, der skåner cyklerne mod transportskader. Cyklens skal ikke demonteres. Persontransport i turistbus med Bikeliner cykeltrailer.

Turens samlede sværhedsgrad er 3+ med bjergrige cykelruter med større stigninger op til 3.200 øjdemeter. Der er flere ruter at vælge i mellem.

Under opholdet bor vi på Hotel Oberland i Bourg D’Oisans. Hotellet ligger i centrum af Bourg d´Oisans, perfekt placeret med Alperne lige uden for døren. 
Hotellet råder over 30 nyrenoverede værelser fordelt på 3 etager, alle med bad toilet tv, internet.  
Hotellets faciliteter er tilpasset cykelgæster. Hyggelig restaurant, terrasse, bar, rum til cykelopbevaring etc.  

Fritekstsøgning

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling køres til Rødby, hvor vi skal med færgen kl. 13:15. Mulighed for køb af mad ombord for egen regning. Efter ankomsten til Puttgarden kører vi med passende pauser til Le Bourg-d’Oisans. Forplejning undervejs for egen regning.
 
Dag 2
Ca. kl. 08.00 ankommer vi til vores hotel, hvor vi starter med at spise morgenmad. Herefter klæder vi om og cykler en etape.
Middag på hotellet.
 
Dag 3
Morgenbuffet på hotellet. Herefter starter vi på dagens cykeletape. Kl. 19 er der middag på hotellet.
 
Dag 4
Morgenbuffet på hotellet. Kl. 10 starter vi dagens etape. Kl. 19 er der middag på hotellet.
 
Dag 5
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Kl. 8 er der busafgang mod Puttgarden med passende pauser undervejs. Forplejning undervejs for egen regning.

Dag 6
Kl. 02:15 sejler vi fra Puttgarden til Rødby og kører retur til opsamlingsstederne med forventet ankomst tidlig morgen.

Turens samlede sværhedsgrad: 3+ (Bjergrige cykelruter delvis med lange stigninger. For trænede cykelryttere med en god kondition.)
Deltagerne bliver hver dag holdinddelt i niveauer efter energi og lyst.

Turen gennemført ved min. 25 deltagere.

Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.