Ørslev Rejser byder velkommen til TEAM RYNKEBY 2020

   
   
 
 
 
Ørslev arrangerer igen i år indkvartering i Paris samt transport fra Danmark til Paris og retur for pårørende til ryttere/service, der deltager i Team Rynkebys Tour de Paris 2020. Det er muligt at booke og betale online.

 

BUSTRANSPORT TIL/FRA PARIS
Ørslev tilbyder bustransport til Paris fredag d. 10. juli 2020 med opsamling fra destinationer i hele Danmark. Ankomst i Paris fredag d. 10. juli 2020 om aftenen. Ved bestilling er det muligt at vælge opsamlingssted. Dog forbeholder Ørslev sig ret til at foretage ændringer i transportplanen, såfremt der er for få tilmeldte på et opsamlingssted. Passagerer bliver transporteret direkte til deres hotel i Paris. Endelige afgangstider fremsendes til passagererne sidst i juni måned.
 
Det er ligeledes muligt at bestille hjemtransport fra Paris til Danmark for Team Rynkeby deltagere samt deres pårørende hhv. søndag den 12. juli, kl. 10.00 og mandag den 13. juli, kl. 10.00. Busafgang fra Place de la Porte Maillot, der ligger få minutters gang fra Metro station Porte Maillot.
 
 
Bussen returnerer til afsætningssteder fordelt over hele Danmark. Afsætningssted vælges ved bestilling.
Rejsetid ca. 16 timer.
 
Transport kan bestilles indtil 1. juni 2020
   
Priser pr. person - bustransport
Bustransport – enkeltvejs  kr. 700,00. (Bemærk, at børn der optager en siddeplads betaler fuld pris).
 
HOTEL I PARIS

 

Værelserne i Paris er generelt mindre end værelser i andre europæiske storbyer. Pr. 1. januar 2011 er det ved lov indført, at det ikke længere er tilladt at indsætte ekstra opredningsseng på værelser under et bestemt antal kvm.  På nogle hoteller er det derfor ikke muligt at booke værelser med opredning.
 
På nogle af hotellerne er det muligt, at booke 3 – 4 sengsværelser til familier med børn. Dette vil fremgå i bookingsfasen på det enkelte team.
For børn op til 15 år er der forskellige regler fra hotel til hotel. På de fleste hoteller er børn under 12 år gratis, såfremt de deler værelse med 2 betalende voksne. Der kan komme tillæg i prisen for morgenmad til børn. Reglerne herom fremgår i teksten for hver enkelt hotel.
Ikke alle hoteller tilbyder ekstraopredning til børn eller overnatning i forældres seng. På disse hoteller skal der købes et ekstra hotelværelse.
For at tilgodese rejsende med børn er det vigtigt, at børnenes alder oplyses i bestillingsformularen.
 
Der er et begrænset antal ekstra værelser på de hoteller i Paris, hvor Team Rynkeby deltagerne er indlogeret. Ørslev tager derfor forbehold for evt. manglende logi til pårørende.
 
Hotelværelser skal være bestilt senest den 1. maj 2019.
 
Priser pr. værelse:
Pr. nat for 1 eller 2 personer i værelset FRA kr. 830,- inkl. morgenmad  (Fransk morgenmad består af kaffe m/croissant, ost og marmelade).
Bemærk: Ryttere og servicehold betaler halv værelsespris natten mellem 11. - 12. juli, såfremt de deler værelse med pårørende. Dette skyldes, at denne overnatning allerede er betalt via hotelpakken fra Rynkeby. 
Børn overnatter gratis på værelse med 2 betalende voksne på de fleste hoteller. Børne politikken for de enkelte hoteller fremgår i bookingfasen.
 
KONTAKTOPLYSNINGER
Er du i tvivl eller har du ønsker om ekstra overnatning udover det tilbudte, er du naturligvis velkommen til at kontakte Ørslev Rejser, hvor du også kan bestille transport og overnatning telefonisk.
 
KLIK PÅ DIT TEAM NEDENFOR FOR AT FORETAGE BESTILLING