Styrkeprøven 2020

Prøv kræfter med Styrkeprøven 2020

Styrkeprøven i Norge er verdens længste og ældste årlige cykelløb på landevej. Det er en fantastisk udfordring for de, der gerne vil prøve sig selv af. Kampen mod dig selv og elementerne er en oplevelse for livet. Løbet blev afholdt for første gang i 1967, og mere end 120.000 ryttere har siden kørt de 543 kilometer fra Trondheim til Oslo. Løbet samler hvert år deltagere fra over 40 lande.

Pris fra:
2.340,-
Dage:2
• Bustransport og sikker transport af egen cykel i Bikeliner cykeltrailer
• 1 x overnatning
• 1 x morgenmad
• Lovpligtige skatter og afgifter
Transportmåde:Turistbus
Bestil rejse

Dagsprogram

Dag 1
Efter endt opsamling kører vi i bus til Helsingør og sejler til Helsingborg. Herefter kører bussen med passende pauser undervejs til Trondheim. Forplejning for egen regning. Forventet ankomst kl. 20.00. Vi tjekker ind på vores hotel og går herefter til løbssekretariatet, hvor vi får vores startnummer. Resten af aftenen er på egen hånd. Vi bor på Comfort Hotel Trondheim i hjertet byen. Værelserne er med badeværelse, gratis wi-fi og tv med bærbar tilslutning. Hotellet har nærbutik og mulighed for valutaveksling. Der serveres morgenbuffet hver dag, og de morgenfriske kan få morgenmad ud af huset fra kl. 05.00.

Dag 2
Morgenbuffet på hotellet og tjek ud. Vi tager samlet til startområdet ved Tinghuset, hvorfra den 540 km. lange cykelrute fra Trondheim til Oslo udgår. Ruten er udfordrende med 3.627 højdemeter, men den giver en fantastisk oplevelse af den norske natur. Dybe dale, høje bjerge, vandløb og små landsbyer giver en helt speciel oplevelse af at være ét med naturen. Ruten køres på store veje, hvilket giver god mulighed for at køre i en gruppe. Undervejs er der 9 depoter med et stort udvalg inklusiv glutenfri mad, varme og kolde drikke. Der er ligeledes førstehjælp og mekanisk hjælp på alle depoter.

Dag 3
Forventet ankomst til Oslo tidligt om morgenen. I målområet får vi vores medalje for at have gennemført styrkeprøven. Efterfølgende læsser vi bus og cykeltrailer og sætter derefter kursen mod Danmark. Undervejs er forplejning for egen regning. Forventet hjemkomst først på aftenen.

Ørslev forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Busopsamling

I følgende byer afhenter vi på faste opsamlingssteder vores gæster:


Nykøbing F v/Cementen
Stensved v/afkørsel 41 P-plads
Rønnede v/afkørsel 37 P-plads
Valby St. v/Lyshøjgårdsvej
Helsingør v/Sundkroen


Hvis du ikke kan finde et opsamlingssted i nærheden af din bopæl, er du velkommen til at ringe og forhøre dig.
Hvis man er en gruppe på min. 15 personer kan vi arrangere opsamling efter ønske.

Såfremt der er meget få tilmeldte på det enkelte opsamlingssted, forbeholder vi os ret til at ændre opsamlingssted.

Mødetid er 15 min. før afrejsetidspunktet.
Afrejsetidspunkter på de enkelte opsamlingssteder vil fremgå af det tilsendte deltagerbevis.

Afgange og priser

AfrejseDestinationLedige pladserFra pris
19/63 dages cykelrejse til Styrkeprøven 2020Mere end 82.340,-Bestil