Cykelrejser i Europa

Flere nyheder

 • 17.000 overnatninger på 8 dage

  13-07-2016

  Sover i 17.000 senge på turen til Paris
  Der er brugt mere end 6.700 arbejdstimer på at sikre, at alle deltagere på Team Rynkeby har en seng at sove i på turen til Paris.
   
  2. etape, Bremmerhaven: Mens ryttere og servicefolk har taget hul på 2. etape af Team Rynkebys tur til Paris, er Team Rynkebys rejsearrangør Ørslev i fuld gang med at koordinere de kommende dages overnatninger.
   
  Hver nat benytter Team Rynkeby godt 1.900 senge på mellem 28 og 33 hoteller. På hele turen til Paris bliver det til ikke mindre end 17.126 senge på 209 forskellige hoteller til at huse projektets 1.500 cykelryttere og 400 servicefolk samt pårørende i Paris.

  - Logistikken omkring Team Rynkeby er efterhånden blevet en ganske stor opgave. Holdene kører for det meste ad mindre veje og forsøger at holde sig ude af de store byer. Derfor er de fleste af hotellerne mindre, privatejede hoteller, som vi er nødt til at besøge for at sikre, at vi kan skabe de rigtige rammer for holdene, siger Ole Pedersen, direktør i Ørslev, og uddyber:
  - Hotellerne skal gerne ligge centralt i de mindre byer. De skal have en god standard, og der skal også være plads til servicebilerne – som på mange af holdene også tæller 16-18 meter lange kølebiler, der skal bruge kraftstrøm. Der er en hel masse detaljer, som vi skal forsøge at indfri, siger direktøren.
   
  6.700 timer
  Arbejdet med Team Rynkeby holder to en halv medarbejder beskæftiget året rundt hos Ørslev – frem mod dette års tur er der brugt ikke mindre end 6.700 timer på at planlægge Team Rynkebys rejse ned gennem Europa.
  - Siden maj har vi sendt og modtaget over 11.000 mails vedrørende Team Rynkeby, og vi er naturligvis også med på selve turen, hvor vi har indrettet en lille kontorbus, der følge holdene. Lige nu er vi ved at planlægge logistikken omkring Maastricht, hvor vi har 800 deltagere til at bo på samme hotel på onsdag, siger Ole Pedersen.

  240 dyner i bagagen
  Arbejdet med Team Rynkeby har også betydet, at Ole Pedersen har måttet tage en tur i Jysk for at købe dyner.
  - Flere af de franske hoteller benytter sig af dobbeltdyner, og det vil vi alligevel ikke byde Team Rynkeby-deltagerne. Derfor har vi indkøbt 240 dyner til dette års tur. Dynerne bliver efter turen doneret til hjemløse, og så indkøber vi nye til næste år, fortæller Ole Pedersen.
   
  Kilde: TR Press 11. juli 2016
 • Ørslev deltager på Skandinaviens største cykelmesse

  07-03-2016

  Ørslev Rejser deltager på Copenhagen Bike Show 11. - 13. marts 2016 i Lokomotivværkstedet i Købenahvn.
   
  Kig forbi vores stand, hvor vi viser vores helt nye cykeltrailer, og få en cykelsnak om de muligheder, vi kan tilbyde.
   
  Vores cykelinstruktører Jens og Kenneth glæder sig til at snakke med jer.
   
  Det er andet år i træk, at Copenhagen Bike Show åbner Skandinaviens største cykelmesse. Messen afholdes i Lokomotivværkstedets mere end 100 år gamle, smukke bygninger, som ligger et stenkast fra Fisketorvet og Dybbølsbro station. Læs mere om messen.
   
  Ud over vores cykeltrailer præsenterer vi på messen også vores cykelrejser til forskellige destinationer i Europa. På alle rejser er det muligt at medbringe sin egen cykel. Læs mere om vores cykelrejser.
   
  På messen finder I også vores samarbejdspartner Cykling ude alder, som har stand lige ved siden af vores egen. Cykling uden alder er et helt unikt koncept, hvor ældre medborger får mulighed for at komme ud og få ”vind i håret” sammen med en yngre medborger, der er pilot på deres rickshaw.
 • Nyt koncept med cykelrejser

  27-01-2016

  I 2016 arrangere Ørslev Rejser for første gang cykelrejser, hvor alle kan være med.
   
  På programmet er 3 forskellige ture, som kombinerer aktive ferie på cykel med social samvær og kulturelle oplevelser:
  • 8 dages cykelferie fra Rostock til Berlin.
  • 8 dages cykelferie fra Prag til Dresden.
  • 10 dages cykelferie fra Passau til Wien.

  For motionisterne og dem der gerne vi have nogle flere højdemeter i benene arrangeres 2 ture til Harzen for MTB og 1 tur til Alpe d'Huez for racercykler:
  • Tour de Harzen.
  • Træningstur til Alpe d'Huez.
   
  Rejserne gennemføres selvfølgelig med Ørslevs specialbyggede cykeltrailer, som sikkert kan transportere op til 40 cykler. Læs mere.
Fritekstsøgning