Cykelrejser i Europa

Flere nyheder

 • Ørslev er sponsor når Team Rynkeby live-transmitterer

  11-07-2017

  Team Rynkeby live-transmitterer hele turen til Paris
  Team Rynkeby live-streamer og live-tracker hele turen til Paris på velgørenhedscykelholdets website fra lørdag den 8. juli 2017.

  Du kan følge hele Team Rynkebys cykeltur ned gennem Europa minut for minut, når velgørenhedscykelholdet cykler til Paris den 8.-15. juli 2017.
  Team Rynkeby live-transmitterer nemlig hele turen til Paris på www.team-rynkeby.com/LIVE.

  Produktionen foregår fra Team Rynkebys egen nyhedsbus, der følger i baghjulet på seks forskellige hold på seks forskellige etaper.

  Nyhedsbussen er desuden parkeret på Mur de Huy torsdag den 13. juli 2017, hvorfra velgørenhedscykelholdet sender live, når i alt 30 Team Rynkeby-hold krydser den legendariske bakke i Belgien.

  Live-transmissionen slutter i Paris den 15. juli, hvor følgerne på Team Rynkebys website kan se med direkte, når de 1.700 cykelryttere og 450 hjælpere kører i mål ved middagstid.

  - Vi afprøvede interessen for live-transmissionen sidste år og kunne ved den lejlighed konstatere, at interessen var overvældende. Alene i forbindelse med ankomsten til Paris sidste år, lagde over 20.000 besøgende vejen forbi vores live-transmission, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, og fortsætter:

  - Derfor har vi også valgt at opgradere vores live-transmission i år. Vi har flere kameraer med og forsøger at bringe seerne tættere på feltet – blandt andet krydrer vi live-transmissionen med interviews med deltagerne på det pågældende hold. Interviewene bliver genudsendt flere gange i løbet dagen i den direkte transmission, fortæller han.

  Besøgende kan se eller gense morgen-interviews med det hold, der følges, kl. 9:00, 11:00, 13:00 og 15:00 hver dag.

  Følg holdene på et kort
  Udover live-transmissionen har Team Rynkeby indgået en sponsoraftale med den svenske GPS-virksomhed RedKnows, der stiller sin professionelle live-tracking-teknologi til rådighed for Team Rynkeby.

  Alle 44 Team Rynkeby-hold er blevet udstyret med en GPS-tracker fra RedKnows, som gør, at besøgende på www.team-rynkeby.com/LIVE via et kort på websitet kan følge alle hold minut for minut ned gennem Europa.

  - Det er en utrolig populær feature på vores website, som gør, at deltagernes pårørende hele tiden kan se, hvor det pågældende Team Rynkeby-hold befinder sig. Jeg tror, at siden bliver startside for rigtig mange familier under turen til Paris, siger Carl Erik Dalbøge.

  Team Rynkebys live-univers er sponsoreret af juicevirksomheden Rynkeby Foods, rejseselskabet Ørslev, tøjleverandøren Xtreme, oversættelsesbureauet Amesto Translations, GPS-virksomheden RedKnows samt broadcast-udstyrs-leverandøren Best Broadcast Hire.

  Kilde: TR Press 6. juli 2017

 • Teambuilding starter i Ørslev

  02-06-2017

  Torsdag gik starten for 373 medarbejdere fra Semler Gruppen. Inddelt i otte hold skal de over fire dage tilbagelægge 650 kilometer til Prag på cykel. Mandag kører de hjem igen med bus.

  Semler Gruppen, der beskæftiger 2000 medarbejdere, fylder 100 år. Det skal fejres med en cykeltur til Skoda-fabrikken 70 kilometer nordøst for Prag. At turen starter i Ørslev skyldes, at det var her, landets første Skodaforhandler og -importør i sin tid blev etableret.

  I 2013 kørte medarbejderne fra hovedkontoret i Brøndby til Volkswagenfabrikken i Wolfsburg.
  - Medarbejderne mødes på tværs af organisationen, og alle er med fra mekanikeren til direktøren. Det skaber en fælles kultur. Når man bagefter skal bruge hinanden, er der kortere vej til løsningerne, fortæller HR-chef Mads Smedegaard.

  Deltagerne betaler godt 9000 kroner for at køre med. Beløbet, som dækker cykel og tøj, er afdraget månedligt. Servicefolkene betaler 3000 kroner for at deltage, og alle bruger pinseferien på det.
  - Man kan købe masser af teambuildingkurser, men det her er en bedre investering. Træningen startede for halvandet år siden, og nu tager de afsted, men oplevelsen kommer til at vare længe efter, når de møder hinanden og udveksler minder, siger Kim Skovgaard Rasmussen, vicekoncerndirektør for Semler Gruppen.

  Kilde: sn.dk, 1. juni 2017. Læs den original artikel her. 
  Fotos af Nina Lise

 • Ny video om træningsturene

  12-04-2017

  Ørslev Cykelrejser øger sit fokus på træningsture i hhv. Harzen og Frankrig med en ny video omkring turene.

  Se videoen her:

  Træningsturene til Harzen finder sted:
  3. - 7. marts 2017
  23. - 27. august 2017
  Book pladser på rejserne her.

  Træningsturen til Alpe d' Huez finder sted:
  3. - 8. september 2017
  Book pladser på rejsen her.

 • Ørslev deltager på CykelSportMessen

  03-11-2016

  Ørslev Rejser deltager på CykelSportMessen 12. - 13. november 2016 i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arean samt den 26. - 27. november i Messe C Fredericia.
   
  Messerne tilbyder hvert år de mange tusinde besøgende en kæmpe oplevelse i cykel- og triatlonens verden. En rundtur blandt de nyeste produkter, mærker og fantastiske messetilbud på både cykler, rejser og tilbehør.
   
  Kig forbi Ørslev Cykelrejsers stand nr. 306A i hal C i Roskilde og stand nr. 102 i Fredericia, hvor vi præsenterer vores cykelrejser til forskellige destinationer i Europa. På alle rejser er det muligt at medbringe sin egen cykel.
  Vi er også klar til at få en cykelsnak om de muligheder, vi kan tilbyde jer for skræddersyet rejser til din gruppe.
   
  Placeret ude foran indgangen finder I voser vores cykeltrailer, som sikkert kan transportere op til 40 cykler. Læs mere om cykeltraileren og se en video af, hvordan den fungerer.
   
  Vores cykelinstruktører Jens og Kenneth glæder sig til at snakke med jer.
   
  Du kan læse mere om messerne her www.cykelsportmessen.dk
 • Ørslev Cykelrejser får ny hjemmeside

  11-10-2016

  Vi er meget stolte af at kunne præsentere vores nye hjemmeside

  Vi har arbejdet på at gøre hjemmesiden mere enkel og overskuelig, så man hurtigt kan finde information om vores rejser. Herudover er det nye site responsivt, så siden tilpasser sig til din skærm, uanset om du anvender computer, tablet eller mobiltelefon.
  Samtidig er det blevet muligt at foretage bestilling og betaling af rejser online.
  Vi håber, at du vil gå på opdagelse på vores nye hjemmeside.

  Rigtig god fornøjelse

Fritekstsøgning