Firma event på cykel

Tag dine medarbejdere med på cykelrejse

Ørslev Cykelrejser tilbyder totalløsninger på cykelevents for virksomheder. Vi skræddersyr efter den enkelte kundes ønske.  Vi er i dialog med Jer under hele planlægningen samt afviklingen af cykeleventen, således at arrangementet lever op til Jeres krav og forventninger.
Ørslev Cykelrejser stor erfaring med at tilrettelægge teambuilding på cykel for virksomheder og andre større grupper. Eksempelvis har Semler-gruppen både i 2013 og i 2017 samarbejdet med Ørslev Cykelrejser i forbindelse med medarbejderarrangementer på cykel. Vi arrangerer firmaevents uanset om virksomheden har 8 eller 500 ansatte.
 

Hvordan skal vi skræddersy Jeres næste cykelevent ?

Rådgivning og planlægning
Vi står naturligvis til rådighed med rådgivning om destination og inddrager Jer i tilrettelæggelsen af turen. Medbringer I servicehold på turen, sørger vi for, at de får en grundig vejledning omkring det praktiske i forbindelse med turen.

I bestemmer farten
Vi udarbejder cykelruterne, så de passer til gruppens behov. Vi tager selvfølgelig hensyn til specielle ønsker og konditionsniveau.

Overnatning
Skal I bo på hoteller eller vandrehjem undervejs ? I flersengsværelser eller dobbeltværelser ? Valget er Jeres.

Forplejning på turen
Vi anbefaler overnatning med halvpension. Herudover hjælper vi gerne med planlægning og levering af varer til depoter og "bagsmæk".

Transport
Vi tilbyder bustransport til/fra destinationen. Desuden har vi en specielindrettet cykeltrailer, der kan transportere op til 40 cykler. Vi kan også tilbyde flybilletter til/fra destinationen. Vi sørger naturligvis også for alt det praktiske vedrørende færgebilletter og parkeringspladser til Jeres medbragte køretøjer.

Administration
Lad os varetage arbejdet med tilmeldinger og betalinger. Vi laver en webshop, hvor deltagerne kan tilmelde sig og betale online.

Turguider
 Ørslev Cykelrejser kan tilbyde erfarne turledere, der har gennemtestet mange af vores cykelrejser. I er også velkomne til selv at tage cykelguider med på turen.

Og så lidt ekstra ....
I kan krydre rejsen med udflugter og aktiviter efter eget valg. Skal det være vinsmagning, virksomhedsbesøg eller stor afslutningsfest? I vælger, og vi arrangerer.